HD Panoramik Fenerbahce Stadyumu (Yüksek Çözünürlük) - FBWallpapers

HD Panoramik Fenerbahce Stadyumu

Kategori: Fenerbahçe 
Eklenme Tarihi: 15 Aralık, 2013
Etiketler: HD Panoramik Fenerbahce Stadyumu
Çözünürlük: 9267x3688px

Şükrü Saracoğlu Stadyumu, İstanbul, Kadıköy'de bulunan, Fenerbahçe'nin maçlarını oynadığı 50.509[2] seyirci kapasiteli stadyum. Türkiyenin en büyük 4. stadyumudur.[3] Kurbağalı Dere'nin Kalamış Körfezi'ne döküldüğü yerin hemen doğu yakasındaki alanda yer alır. İsmini üzerinde yükseldiği araziyi Fenerbahçe'ye kazandırmış ve 1934-1950 arasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı yapmış olan Şükrü Saracoğlu'ndan almıştır.
 Panorama bir görüntünün gözle görünen kısmının digital makineler yardımı ile parçalar halinde çekilip fiziksel bir bütün halinde gözükmesidir.Bu görünümler bazen bir silindir bazende bir resim olarak karşımıza çıkabilir.Hareketli resim terimide panoramadan türetilmiştir.Panorama görüntüleri görsel açıdan güzel gözükürler ve genellikle doğa görüntüleri ele alınır.Çünkü doğa fotoğrafları bu alana en uygun görüntüye sahiptirler ve hareketsiz bir yapıya sahipitirler.

Panoramik Fotoğraf Nedir?Panoramik fotoğraf herhangi bir görüntünün değişik açılardan parçalar halinde çekilerek bütün haline getirilmesiyle oluşan yapıdır.Bu yapılar bazen 360 dereceyide kapsayabilirler.

1 yorum:

süper gerçekten..

Reply

Yorum Gönder